top of page
Image by Alvin Mahmudov

PLEŠEM NA VJENČANJU

PLEŠEM NA VJENČANJU

To je pravi trenutak da zablistate, a Jungle je tu da vam pomogne.

Lijepa odjeća, puno hrane, odlična glazba, sve to jamči dobru zabava do jutra. A onda hladan znoj…

Po zakonu velikih brojeva, znaš da se ne možeš izvući od plesanja, a što si bliže glavnom stolu na vjenčanju ta vjerojatnost se drastično povećava. Kao netko čije tečajeve plesa je prošlo ljudi za napraviti najveću slavonsku svadbu, možemo ti potvrditi da je ova matematika točna. Jedan od uzvanika, dobar prijatelj, rodbina, roditelj, kum ili kuma – koju god ulogu da imaš na vjenčanju tvoja šansa da ne otplešeš niti jedan ples je gotovo ravna nuli. O mladencima uopće ne treba niti trošiti riječi.


Ako se ne želite više igrati skrivača na vjenčanima dok vas drugi traže za ples ili čeznutljivo gledati prema plesnom podiju gdje se drugi zabavljaju, dođite u Jungle i naučite sve što je potrebno da vas nikada više ne oblijeva hladan znoj pri pomisli na svadbe!

PRIVATNA PODUKA

Znam da mogu!

Prvi ples je jedini trenutak na vašem vjenčanju u kojem će svi pogledi biti uprti jedino u vas. To je pravi trenutak da zablistate, a Jungle je tu da vam pomogne. 

 

Kroz naše bogato iskustvo iz rada s mladencima lako ćemo vam pomoći da odaberete pjesmu koja za vas ima posebno značenje, a ujedno odgovara i vašem plesnom karakteru. Za vas ćemo osmisliti i posebnu koreografiju koja će prvi ples učiniti nezaboravnim uzvanicima jednako kao i vama. Nećemo vas lagati, bit ćete pod stresom, a kako ne bi podlegli stresu vježbat ćemo s vama vaš prvi ples da steknete sigurnost.
No u ovom filmu ste glavni glumci upravi vi, a vaša scena traje cijelu noć. Od vas se očekuje da većinu vremena provedete na plesnom podiju! Uz malo Jungle čarolije, vaša svadbena noć će vam biti prekratka za sve što biste željeli otplesati. A kako niti u jednom trenutku ne biste bili sami na podiju, sa sobom povedite i kumove koje ćemo naučiti da budu uz vas na podiju cijelu noć.

Neka vaš prvi ples bude jedinstven, a svadbena noć nezaboravna!

  • Jedna osoba ili jedan par

    55 min

    200 hrvatskih kuna

UBRZANI TEČAJ PLESA

Vjenčanje! Konačno!

Uz samo mjesec dana Jungle plesa neće vam nikada više nikada dosadno na svadbi. Oliver i Gibonni ili latino ritam? Brzo ili polagano? Nakon što ti naši instruktori pokažu osnove bit će vam potpuno svejedno što svira – snaći ćete se u svakoj situaciji. Muškarci će naučiti kako da zabave sebe i partnericu, a žene kako da zablistaju u prepunoj sali. Jedina briga bit će vam da ne zasjenite mladence. A ako ste vi ti sretnici koji se žene, možete biti sigurni da nitko neće izgledati bolje od vas na plesnom podiju!

TRENUTNO UPISUJEMO:

Image by Omar Lopez

NEMA RASPOLOŽIVIH TERMINA

Cijena:
400kn/par

4 dolaska po 90 min

bottom of page